tag:blogger.com,1999:blog-22506606.post1881234570654470334..comments2023-11-13T11:18:46.333+01:00Comments on observación gastronómica: CASA MARCIAL.(Asturias)Philippe Regolhttp://www.blogger.com/profile/11192528305616264393noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-22506606.post-14819083198811958672009-11-06T12:59:05.464+01:002009-11-06T12:59:05.464+01:00Sento repetir-me, però com en moltes ocasions susc...Sento repetir-me, però com en moltes ocasions suscric l'apuntat pel Sr. Regol:<br /><br />Si degustes el seu revoltillo, croquetes, arrossos (tan el de pitu com el de carabinero) i acabes amb la crema d'arròs amb llet, tens la sensació d'haver menjat al millor restaurant d'Asturies, <br />però d'apartar-te de lo tradicional, fracasses estrepitosament.Eduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22506606.post-88873670287402179462009-09-08T10:55:45.061+02:002009-09-08T10:55:45.061+02:00Estamos sin duda ante la fin de una época. El 95% ...Estamos sin duda ante la fin de una época. El 95% de los jovenes cocineros de este país se tienen que plantear principalmente cocinar pensando en el placer del 95 % de la clientela.<br />A veces se ha forzado la máquina y los cocineros se han sentido obligados a hacer una cocina que no era la suya (congresos y críticos obligan). Ahora es el momento de cociner con más naturalidad.<br />Nacho lo Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22506606.post-35241668437847734712009-09-08T01:38:42.845+02:002009-09-08T01:38:42.845+02:00Baja forma o el fin de una epoca?Baja forma o el fin de una epoca?Anonymousnoreply@blogger.com